Enthousiast ik raad deze praktijk zeker aan!

Home   ›   Enthousiast ik raad deze praktijk zeker aan!

Tweemaal zijn we begeleidt door deze persoonlijke, professionele en toegankelijke verloskundigenpraktijk. De eerste zwangerschap was voor ons erg wennen en dat werd goed opgepakt  door veel informatie te verstrekken, maar niet opdringerig of betuttelend erg fijn. Adequaat gehandeld en verwezen bij zwangerschapsvergiftiging.

De tweede zwangerschap verliep veel relaxter voor ons. Hier viel vooral het persoonlijke contact mij op. Ik kon bijvoorbeeld bellen men mijn meisjesnaam noemen; toch wisten ze wie er aan de lijn was en om welke situatie het ging. Erg prettig! Ook de uitgebreide evaluatie over de bevalling was erg prettig. Iets waar klaarblijkelijk meer behoefte aan was dan wij dachten….

Ik ben enthousiast en raad deze praktijk zeker bij anderen aan!