start 1e centering groep op 14 september

Home   ›   start 1e centering groep op 14 september

We starten onze 1e centering pregnancy groep op 14 september. Het zijn 10 bijeenkomsten van 2 uur en deze vinden plaats op de Johanniterlaan. Het betreft een groep van 8 zwangeren en de eerste groep wordt geleid door Linda Kamphorst (verloskundige) en Esther Jongsma (assistente) Het programma dat we bieden is ontwikkeld voor zwangeren die graag goed geïnformeerd willen worden over hun zwangerschap, bevalling en ouderschap én die het fijn vinden andere zwangere vrouwen te ontmoeten die in dezelfde fase van de zwangerschap zitten. Tijdens de 10 bijeenkomsten zal er tijd zijn voor de controle, gesprekken over zwanger zijn, de geboorte en het ouderschap. Uit onderzoek blijkt dat de groepsbijeenkomsten bijdragen aan meer vertrouwen in jezelf, in je zwangerschap en de bevalling, en je rol als moeder. We hebben er veel zin in en hopen op een mooie inbreng van de zwangere dames!