Geweldige tijd in deze praktijk!

Home   ›   Geweldige tijd in deze praktijk!

Wij zijn al twee zwangerschappen van twee dochters begeleid door de verloskundigen van praktijk Harderwijk. We hebben het als een geweldige tijd ervaren met deze lieve vrouwen die hier werken als verloskundigen. Vanaf de 1e echo tot aan de bevalling had ik geen betere begeleiding kunnen bedenken.Zelf na een eerste heftige bevalling vond ik zoveel steun bij mijn tweede bevalling, omdat jullie zo lief voor mij waren en mij zoveel steun gaven. Wij willen graag Marjolein, Linda, Aarda en Marloes heel erg bedanken voor alles!!
De geboorte van onze dochters is het mooiste wat ons is overkomen! En wij zijn heel dankbaar dat zij de geboortes van onze wondertjes hebben begeleid. Als er ooit een derde komt gaan wij zeker terug naar de verloskundige praktijk Harderwijk!!