Berichtje voor zwangeren en partners

Home   ›   Berichtje voor zwangeren en partners

Jippie zwanger, je hebt er soms al lang naar uitgekeken en nu is het zo ver! Wat normaal al een spannende tijd is, komen er nu tijdens Corona extra onzekerheden bij. Bij de verloskundige zie je voor het eerst je kindje, dit wil je het liefst delen met de rest van je gezin. Helaas mogen ze niet mee, begrijpelijk in deze tijd, maar hierdoor kun je niet direct je geluksmoment delen. Na lang wachten komt dan het moment van de bevalling. Het liefst wil je je kindje nog even in je buik houden, waar het veilig zit en niet wordt blootgesteld aan de narigheid van de buitenwereld. Misschien moet je wel naar het ziekenhuis, waar je het liefst bij uit de buurt blijft met al die Corona-patiënten. En dan hou je, je lieve kindje voor het eerst vast. Dit geluksmoment wil je het allerliefst delen met de rest van de wereld, maar dat is op dit moment niet zo’n goed idee en ontstaat er een nieuw begrip: kraamvisite wordt raamvisite. Gelukkig is er dan een kraamverzorgende die jullie helpt met het ontdekken en verzorgen van jullie nieuwe liefde.
Lieve zwangere en partners, nieuwe mama’s en papa’s wat zijn jullie stoer en krachtig om in deze onzekere tijd te bevallen en jullie kindje op de wereld te zetten! Wat normaal een periode van geluk is, wordt nu overschaduwd door Corona. Wij als verloskundige staan jullie graag bij met alle zorg, liefde en aandacht, zodat jullie lieve kleintje door deze wolken heen kan schijnen. Lieve groet, de verloskundigen en assistentes